Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Jämvikt

 

Rättvisa kanske

är när smärtans tårar

kan ge hjärtat ro




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2008-05-12 19:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det ligger ett stort djup av sanning och visdom i detta.
2008-05-18

  Gunilla VIP
Smärtans tårar
ger hjärtat ro....
så underbart
fint skrivet!
Tror faktiskt
det är stor
sanning!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP