Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henne som jag hatar

han är nån annans
han tillhör henne nu
och jag ska acceptera det
kliva av honom och så snällt niga
ge honom till henne
nu är han hennes att rida av närhelst hon vill
hon får ta överallt på honom
känna över hans starka bringa
som jag legat på så många nätter
där jag andats tungt mot
och utmattat lagt mig ner att vila på
när vi varit färdiga med varandra

våra middagar och nattbiokvällar
vilka vi avslutat med att jag fått trycka min näsa mot hans hals
och andas in den lukten jag aldrig kommer glömma
nafsat honom i örat
och sett långt in i hans mörka mörka ögon
om och om igen
har nu blivit deras

min hatkärlek till honom
har hon nu fått att ta över
alla mina ord till honom
kommer ur hennes mun
henne som jag hatar
henne vars ansikte jag aldrig kommer få se
men som jag hatar

jag visste det när jag gav mig in i det
men jag ignorerade mig själv

nu ligger jag här
men våta kinder efter tårar som kunde varit hennes
som säkert kommer bli hennes
men nu är dom mina
och jag vill inte att dom ska va mina
dom ska vara hennes

han ska vara MIN
min att rida av innan jag somnar
och känna emot mig när jag vaknar

men han är inte min


hon




Övriga genrer av Julia Franck
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-12 22:29



Bookmark and Share


    mr cloud
\"nu ligger jag här
men våta kinder efter tårar som kunde varit hennes
som säkert kommer bli hennes
men nu är dom mina
och jag vill inte att dom ska va mina
dom ska vara hennes\"

BRABRABRA ! :D
2008-05-14

  camillala
fyfan, vi måste dela samma känslor
det här är otroligt
känner precis likadant
måste bokmärka
fantastisktbra skrivit!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Julia Franck
Julia Franck

Mina favoriter
sexlekar och stötar