Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det går inte sluta


forts hon som jag hatar

När jag kom hem
kunde jag inte låta bli

där var hon helt plötsligt framför mig
henne
som jag hatar

helt plötsligt
såg hon in i mina ögon
och jag in i hennes

hon var inte helt olik mig

samma ögonfärg
samma hårfärg
samma sätt
samma musik
samma intressen
samma kärlek


Jag har alltid sagt att man inte kan hata något som man inte älskat
uppenbarligen har jag älskat honom
på nått jävla vänster

Tanken av honom äcklar mig
allting jag älskat
har bytts ut mot hat

hans ögon
hans kropp
hans händer
men som tur är har hans klippt av sig sitt hår
annars hade jag hatat honom tills jag sprängdes

\"so wear me like a locket around your throat
I\'ll weigh you down
I\'ll watch you chooke
You look so good in blue\"

Jag hatar dom, utan att jag älskat henne




Övriga genrer av Julia Franck
Läst 319 gånger
Publicerad 2008-06-01 22:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Betyder detta att man måste ha älskat Hitler?
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Julia Franck
Julia Franck

Mina favoriter
sexlekar och stötar