Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat slår fortfarande

Jag förlorade min bästa vän idag..

Min vän som kunde få mig att skratta och gråta med bara blicken.
Han som såg rakt in i mitt hjärta och sa att han älskade mig.
Han som värmde mig när jag frös, han som tog hand om mig när jag var sjuk.
Han som gjorde allting bra igen.

Jag fick honom att skratta och gråta med bara blicken
Jag såg rakt in i hans hjärta och sa att jag älskade honom
Jag värmde honom när han frös, jag tog hand om honom när han var sjuk
Jag gjorde allting bra igen


Senaste tiden har jag inte kunnat göra det bra igen
Jag älskar honom, men inte hans hjärta
Det var jag som tog avstånd
Det var han som förlorade mig
men det var han som fanns kvar
som jag blev så otroligt irriterad på för han aldrig släppte taget

Idag släppte han taget
Och idag förlorade jag honom

och mitt hjärta värker




Fri vers av Julia Franck
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Franck
Julia Franck

Mina favoriter
sexlekar och stötar