Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denne man


Du är för nära

nu gråter jag igen

som igår
som i förrgår
som kvällen innan det


på dagarna går det bra
bland folk kan jag dölja mina känslor

men att du ska finnas så nära mig
bryter av allt som någonsin funnits inuti
när du ler mot mig
med hela din kropp

jag vill inte att du ska försvinna
även om det är vad jag sagt
jag vill
jag vill
JAG VILL
ta med dig dit ingen kan se
och känna dig mot mig
i mig
din mun mot min hals
och höra dina ord tyst i mitt öra

och när jag kommer hem
läser vad du skrivit men aldrig sagt
vad du skriver att du vill med aldrig gör
går jag sönder igen
VARFÖR GÖR DU ALDRIG SOM DU SÄGER ATT DU SKA FÖR
varför tar du mig aldrig med

om jag ändå kunde
dämpa smärta med smärta
men inte ens det
att jag ska vara så vek
inte ens detta kan jag tåla

så jag ligger här igen
som igår
som i förrgår
med tårarna rinnandes

utan att vara kapabel att säga ifrån
för jag vill ha dig nära

imorgon är en ny dag




Övriga genrer av Julia Franck
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 21:15



Bookmark and Share


    mr cloud
åh, allt är så,,, så bra !
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Julia Franck
Julia Franck

Mina favoriter
sexlekar och stötar