Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista dansen

Ensam i sängen, inatt igen..
Försöker frammana känslan av din lukt

Parfymen ingen annan har, blandat med tobak, alkohol, svett och sex.

Lukten som jag skulle vilja påstå heter kärlek.




Fri vers av Julia Franck
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-28 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Franck
Julia Franck

Mina favoriter
sexlekar och stötar