Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tro hopp och kärlek en del av livet


SÅ LÄNGE

Så länge vi andas

Så länge vi hoppas

Så länge vi känner hjärtats slag

Så länge solen lyser upp morgonen

Så länge regnet ger marken liv

Så länge träden knoppas

Så länge blommorna på marken, gror och växer

Så länge vattnet ger människorna liv

Så länge skapelsen, ger oss tanken om livet

Så länge naturen, får oss att känna stillhet

Så länge tron får växa, och visa vägen till livet

Så länge hoppet får finnas, hjälpa oss på vägen

Så länge kärleken är stark, och trofast är det en gåva

Så länge Fadern Sonen och Anden finns i våra hjärtan visar vägen till tro

Så länge hoppet om kärlek och en bättre värld ,för alla
som bor och lever på jord,så länge det hoppet finns,kan
vi alla glädjas och ta varandras händer,bli ett med naturen
och älska varandra

anits 12 maj 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-12 23:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus finns i hjärtat förutsatt att man släppt in Honom där, och när man väl har gjort det får man uppleva den underbara frid och trygghet som detta innebär, trots att man själv, som jag är svag och har brister & fel i mängd.

Väldigt fint skrivet!
2008-05-13

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-13

  Fånga dagen
Jättevackert
Anna-Karin
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP