Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stilla vid en sjö stå och tänka,känna vattnets lugnande kraft


JAG VILL STÅ HÄR

Jag vill stå här vid kanten av sjön

Jag vill stå här och lyssna,lyssna till vågornas brus

Jag vill stå här,se ut över vattnet,se dess spegelblanka yta

Jag vill stå här vid vattnet och njuta,njuta av stillhet och lugn

Jag vill stå här vid vattnet och tänka,tänka på allt och inget

Jag vill stå här vid vattnet och blunda,blunda och lyssna till livets alla ljud

Jag vill stå här vid vattnet och tacka,tacka för allt Du har skapat

Jag vill stå här vid vattnet och känna,känna att jag lever här och nu

Jag vill stå här vid vattnet och veta,veta att Du älska mig för att jag är jag

Jag vill stå här vid vattnet och tro,tro som finns i mitt hjärta, tron på Dig
som skapat allt det vackra,tro som för mig är vägen till livet,tro som ger
mig glädje, glädje och tacksamhet,för att jag får uppleva all denna skönhet
där jag står vid kanten av sjön

anits 13 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-13 08:48



Bookmark and Share


  Maria T
Vila i tro.
2008-05-13

  Elaine.S VIP
En tro som stillar och ger ro
2008-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Det gör du alldeles rätt i, kära vittne.
Genom stillhet och förtröstan blir vi starka.
Stå på.
2008-05-13

  Ann-christin
Vacker och härligt låter det
2008-05-13

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP