Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tär på den jag är

.

Ett monster i kroppen
härjar, sliter och drar
River djupa sår

Gör själen bar

Blodet rinner
på själens väggar
Smärtan biter fast

Tär på den jag är




Fri vers av Mejja
Läst 335 gånger
Publicerad 2004-04-24 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja