Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
byta gardiner och inte putsa fönstret det gick jätte bra


I DAG TRÖTTNADE JAG

Idag tröttnade jag
tröttnade på mina mörka tunga gardiner
i mitt sovrum,så dom tog jag ner

Putsa fönstret,nej det ville inte mina
värkande armar göra,min högra hand ville
det absolut inte

Så skön känslan inom mig,det är jag som
bestämmer,ingen som säger gör si eller så,
ingen som bråkar om fönster,som inte blir
putsat

Tycker mig ha ordning och veta,var jag lägger
allt,mina tunna ljusa gardiner,fanns inte där
dom ska ligga

Ner i förrådet,tänkte dom kanske följde med
dit,när jag i höstas tog ner dom,men nej

Jag ser efter i lådor där det ligger dukar och
löpare,finner dom inte

Till slut går det upp ett ljus,jag stoppade ner
dom i lådan,där jag har det som jag en gång
vävt,varför jag gjort så vet jag och kan inte
själv förstå

Nu sitter dom här mina ljusa tunna gardiner,
släpper in ljuset,så härligt och underbart

Fönster putsningen då,det blir en annan
gång,kanske ska be om hjälp

Hjälp med fönsterputsningen,och jag
bjuder på middag,det finns kanske någon
som nappar på det

anits 13 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-13 14:39



Bookmark and Share


  Maria T
Jag skulle gärna vilja dra ut lådan där alla dina saker ligger som du har vävt
2008-05-13

  Karl-Bo Lundstedt VIP
jadu....
nu blev man påmind....
Dax att göra detta...
fint beskrivet....
(för 20 år sen spred det sig
bland de gamla damerna
i vårt bostads område att
jag var duktigpå detta
använde tidningspapper
att putsa med, men var
tvungen att sluta med det
blev FÖR mycket god mat,..)
kb
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP