Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärndamm

stjärndamm.

en damm med
stjärnor,

stjärnorna
faller
uppåt,
upp ur dammen,
stoftet
faller över oss

två lyckliga dårar




Fri vers av Stormöga
Läst 485 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-13 15:12



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
...återigen, en otroligt vacker dikt. Älskade du, du är fantastisk!
2008-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Underbar!
\"Din kärlek har gjort mig till en lycklig idiot\", som Freddie Wadling sjöng.
Mäktigt stark dikt om att vara icke-konventionell och vacker!
2008-05-13

    inmeddiginålsögatkamel
*fniss*
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga