Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


NERVER AV STÅL I DISNEYLAND

NERVER AV STÅL I DISNEYLAND

I din värld blir allt Disney-vackert och rent
Så jag vänder mig till dig innan allt är försent
Snälla, hjälp mig, säg att allt blir bra igen till slut
För när min kropp värker vill min själ hitta den snabba vägen ut
Du ser på mig, du ler, och jag känner igen
En nostalgisk känsla som jag upplevt från en film
Men du är min vän, och du låter mig få ta
ett krampaktigt tag om det som fortfarande finns kvar

I min värld är allting tecknat, och du målar allt i blått
Men det svarta kommer rusande så fort som du har gått
Du har lyssnat så många gånger när du frågat hur jag mått
Mina minnen utav dig gör att inget öga kan vara torrt

Om du är vackra Belle så är jag Bambi på hal is
Förut var jag stor och stark men förlorade på nåt vis
Nu får du vara modig för jag vågar inte alls
Jag försöker vara tuff, men jag har märken på min hals
När livet har gått och lagt sig är Döden uppe, hon dansar vals
På min sista fest är hon nu bjuden, så stel och tyst och kall
Om jag vore död nu så skulle du varit en ängel vit
Min vackra Disney-flicka, jag behöver dig nu, så kom hit

I min värld är allting tecknat, och du målar allt i blått
Men det svarta kommer rusande så fort som du har gått
Du har lyssnat så många gånger när du frågat hur jag mått
Mina minnen utav dig gör att inget öga kan vara torrt




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten