Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


LIVET ÄR SÅDÄR

LIVET ÄR SÅDÄR

Livet är sådär
Jag lever såklart men är olyckligt kär
Och sen saknar jag syskon som inte bor här
Jag vill flyga till dom om vingarna bär

Besöka min kusin så jag får se henne igen
Saknaden är enorm för det var så längesen
Och den där vännen som jag lovat en fika
Men jag kommer knappt ut utan att hon måste pika

Förlåt mig snälla men jag är så folkskygg
Det är egentligen rätt svårt för mig att känna mig trygg
Jag har försökt att gå ut och våga lite mera
Det är ok med en vän eller två, men svårare med flera

Det är så svårt att vara mig och jag vill säga förlåt
Men orden fastnar under tungan så jag skriver en låt
Jag hoppas mina fingrar inte sviker mig
För just nu är det viktigt att ni förstår mig

Livet är sådär
Jag är bortrest i tankar, ni är fortfarande här
Jag försöker ta åt mig vad livet mig lär
Men om döden kom nu skulle jag gå utan besvär




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten