Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skörhet

 

Just
när jag
tror att

ljusare tider
stundar

dyker det
upp
något

oförutsägbart
bekymmer
som ger
mig

besked
om
hur

skört
allt
är




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-13 20:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det gäller att börja öva sig i att möta stormarna oförskräckt har jag erfarit i alla fall.
2008-05-18

  Gunilla VIP
Jag tror det är
så vi danas till
ödmjukhet....
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP