Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer gammalt


ikväll

jag har tappat förmågan att förklara
för alla vad jag känner
för någon vad jag tänker
för dig vem jag är

ikväll
har jag tappat förmågan att le
förmågan att tala
att skratta och förlåta

om jag kunde få ett tecken
på att allt är okej
så skulle jag vara tillbaka
så skulle jag vara tillbaka




Fri vers av Days
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 20:44



Bookmark and Share


  Henrik Perälä
Suverän inledning! Och fortsättningen håller fint den också.
Favorit!
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Days
Days