Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och handlingen

en sån där kväll.
en hel dag.
en dag då man har så många val
vet inte vilket jag ska välja
val
VAL
det snurrar
och snurrar
jag vet! det snurrar. \"välj nu! du måste välja!\"
jag vet.
hör mig! jag skriker ju!
JAG VET!
men fan
fanfanfanfanfanfanfan
ge mig något
ge mig något
något som gör det lätt för mig
ge mig valet!
Gör det Åt Mig!

det här skrämmer mig.
men det är väl Livet.
det är skrämmande.
alla val kan vara fel. fel? ja fel. fel?
bara olika.
lika.
olika.

valet görs åt mig.
bra val.
bra val?




Fri vers av Days
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-16 03:00



Bookmark and Share


  RogerIvan
Det finns inget fel val...
Ta det inte så allvarligt.
Trots att känslan gärna vill hjälpa dig...
Fast... jag kan ju ha Fel förståss...
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Days
Days