Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

allting
gör alldeles för ont
inuti mig
jag borde klara av
det här
det där
de andra klarar av

att välja
att behaga andra
framför att
vara ärlig mot sig själv
att välja
den vita lögnen
och ignorera
det jaget egentligen vill säga

att svara
-jag mår bara bra
för att senare
hemma i ensamhet
återigen
gråta sig till sömns

att inte säga det vi tänker
att inte göra det vi vill
att inte visa vad vi känner
att inte välja sig själv
framför andra

jag vill inte vara med i det spelet
längre.
jag tänker vara jag
Och Jag Tänker
Vara Huvudpersonen
I Mitt Eget
Liv.




Fri vers av Days
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 12:52



Bookmark and Share


  Henrik Perälä
En lite trevande dikt som jag tror kan komprimeras lite. Men jag är nog lite estradpoesi-skadad också...
Slutpoängen är klockren och innehållet är viktigt.
2008-08-20

    eva m h
Bra beslut!
2008-05-14

    eva m h
Bra beslut\"!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Days
Days