Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2005-06-08


En Känsla

som jag borde göra
som jag borde bete mig
det jag borde fatta
din närhet gör mig svag, dina ord gör mig stark




Fri vers av Days
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-13 20:51



Bookmark and Share


  friheten
Vacker beskrivning av något svårt
2008-05-13

    mr cloud
! F i N !
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Days
Days