Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snön kom inte och glad för det är jag


SNÖN DEN KOM INTE I NATT

Det skulle komma snö
det skulle bli så kallt
så kallt i natt

I går kväll så stod och såg,
såg på mina blommor,som
stod där i sina krukor på min
balkong

Jag stod där såg och tänkte,
lyfter in dom som jag orkar
och kan

I mitt vardagsrum blev det
ganska fullt,en större djungel,
kan det inte finnas i ett vardagsrum
just nu

Snön den kom av sig,hamnade
kanske hos någon annan,kylan
den var inte värre än igår natt

På min termometer nu i morse,
visade inga kallgrader,så
nu är det bara för mig, att bära
ut mina krukor,ställa dom på
balkongen igen

Där får dom nu stå, förgylla
balkongen till glädje för mig,
och kanske för någon som
går förbi,och vänder upp blicken
och ser på alla vackra blommor

anits 14 maj 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-14 08:02



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mmm..kylan om nätterna, snövarning...än dröjer sommaren!
2008-05-14

  LassO
kylan, - 3 grader... inatt
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Snö...Hu så hemskt!
Här är det bara cirka 10 grader varmt i dag.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP