Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


SOM EN BROR

SOM EN BROR
Det finns så mycket hon vill och kan men som hon inte får
Och här sitter jag som en bror och baddar hennes sår
Jag kan inte förhindra om hennes hjärta slutar slå
Men jag tänker göra allt jag kan, på nåt sätt ska det gå

Kära lilla syster, lyssna nu på mig
Jag måste vara ärlig, du vet att jag älskar dig
Hur länge till ska du sitta fast i ett nät som tar all din luft
Du som ville göra allt förut har nu nästan ingen lust

Och vad beror det på att du kvävs av dina tårar
Kan det vara så enkelt som att du omges utav dårar
Vad vet dom om dig som du inte redan kan
Jag önskar att jag kom på ett sätt som gör att dom försvann




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 17:42



Bookmark and Share


  camillala
bra beskrivningar och rimm!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten