Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan tvivel och tro

När jag inte orkar leva, men

inte heller vill dö.

Har jag önsktat jag vore, ett

nyplanterat frö.




Fri vers av chicago
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 21:42



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Åh, vilken fin tanke när livet saktar av lite. Vackert!/B
2008-11-04

  Michaela Dutius
vacker och drömmande text som lyfter och ger tankar
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

chicago