Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
böcker av alla slag har varit min passion sedan jag började kunna läsa,trots min ordblindhet och att det många gånger varit svårt


BÖCKER

Jag älskar böcker,vackra böcker
böcker av alla slag,deckare är
något jag älskar att läsa

Böcker som handlar om vår historia,
så mycket det finns att läsa och lära

Trädgårdsböcker det har jag många,
bara öppna en sida,titta på bilder
och bara njuta

Alla mina böcker som handlar om växter
så slitna så tummade en del är,men så
härligt det är att vända bladen i dom

I min ägo finns också böcker om vävning,
vävning som en gång var en del av mitt
skapande

En författare som jag senaste året
kommit i kontakt med,som jag läser
det jag kommer över av honom

PAULO COELHO

är författarens namn

förra sommaren var det en bok
av honom som fängslade mig så

Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät
en bok man inte sträck läser,den får man
ge tid

Så fängslande vemodig och underbart
bra den var,hela sommaren höll jag på
och lyssnade på den

Som ljudbok jag har den,så fantastiskt
så gripande den är,kanske dags att
lyssna nu igen

I dag när jag till bokhandeln hade ett
ärende,så sprang jag på den,eller var
det boken som fann mig

Boken jag längtat efter att läsa,låg bara
där på ett bord med andra böcker,så glad
jag blev,snappade genast åt mig den

Det var kanske mig den låg och väntade på
Pilgrimsresan,av Paulo Coelho

anits 15 maj 2008










Fri vers av anits VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-15 00:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Böcker är mat för själen\", som en av mina svågrar sade vid ett tillfälle.
Även jag är \"bibliofil\".
2008-05-15

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-15

  Elaine.S VIP
En alldeles underbar text att läsa ...glädjen över det skrivna ordet....
2008-05-15

  ceicli
*s*
Tappade en del...

...glad av att läsa den här beskrivningen! *ler*
2008-05-15

  ceicli
Som jag... älskar böcker!
(fast jag har haft tur med bokstäverna)

Berättande, beskrivande, levande, älskande!
Jag blir glad av att läsa... *ler*
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP