Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Förlorat fotfäste

 

Har du hittat ett

fotfäste så är det mitt

som jag förlorat




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-15 00:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Förlåt, Ulla men här fick jag mig ett gott skratt igen.
Applåd för Din makalösa humor!
2008-05-18

  Michaela Dutius
Vacker- men så sorgsen!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP