Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att coyoten biter av sin tass för att komma loss om den fastnar i en fälla.


Coyotekvinnan

Obehaglig känsla.
Illamående.
Ångest.
Bakfull alltså...
Ligger obekvämt...
Sitter fast...
Var är jag...
Vad har jag gjort???
Öppnar ett öga...
Suckar tyst...
Det ligger en Coyotekvinna på min arm...
Jag är inte i min säng...
Var är jag???
Gnisslar tyst tänder...
Biter tyst av armen hon ligger på...
Tar henne pissgula tant-trosor och snörar av blodflödet...
På med byxor och tröja...
Överger strumpor och kalsonger hos fienden.
Smyger tyst ut...
Smyger igen ytterdörren...
Hinner inte vänta på hissen...
Rusar som en stormvind ner för 7trappor...
Ute i friheten...
Frisk syresatt luft...
Lång vandring hem...
Slickar såren...
Aldrig mer...
Aldrig hoppas jag...




Fri vers av RogerIvan
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-15 02:23



Bookmark and Share


  mayhem and order
Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Igenkännelse och suckande trötthet på sig själv finns inlindat här.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan