Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag stängde och låste dörren efter mer än 20 år kändes det skönt inom mig


JAG STÄNGDE DÖRREN

När jag stängde dörren

Låste

La nyckeln på angiven plats

Kände jag lättnad

Jag var inte bunden längre

Bunden 24 timmar om dygnet

Jag fick ett eget liv,ett liv där arbete
var arbete,inte jour dygnet runt,som
när jag var delaktig i jordbruket,där det
mesta som skulle skötas, var min syssla

Sköta mitt hem hann jag med

Träffa vänner

Gå i kyrkan utan att någon bråkade om det

När jag stängde dörren

Låste

La nyckeln på angiven plats

Kände jag lättnad

Ett hårt och arbetsamt liv var till ända

Jag kände lättnad

Bestämde mig att aldrig återvända

Återvänt har jag heller aldrig gjort

Jag stängde dörren för gott

anits 15 maj 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-15 10:17



Bookmark and Share


  Maria T
Bra när man kan bestämma sig så definitivt
Frihet är det bästa ting.
2008-05-16

  glasblåsarblå
det där var lättnad.
puuuh. det är så att jag också drar en lättnadens suck.
man måste stänga dörrar bakom dig för att kunna öppna nya.
jättefint. <3
2008-05-15

    sunnanvind
Åh, vilken frihet i dina rader!
2008-05-15

    Maria Malm
Lätnad och frihet i raderna..
2008-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Leve friheten!
Vive le liberté!
2008-05-15

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-15

    Dammråttan
Lättnad genomsyrar din text. Ibland är stängda dörrar en frihet.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP