Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en vardagsreflektion


I Östersund snöar det i Maj

neddragna persienner och sprängda högtalare
jag rör om groggen med min penna
för att ge dikten lite stänk, lite krydda
köksfläkten igenproppad av tjära
och porslinet är sedan länge cigarettröksfärgat

i Östersund snöar det i Maj
och jag har inte råd med kaffe.




Fri vers av Furious Stylez
Läst 655 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-19 13:43



Bookmark and Share


  inutimonster
misär. så stavas det (sorry, tvångskänslor).

jag gillar vardagstragik. det är mysigt att läsa i-landsproblem och vardag. det betyder ju ändå också något.
2008-06-08

  Ordregnspoeten
Jag vet. Mitt kaffe är också slut. Tack för dikten. Den sparar jag.

MVH/Kristina
2008-05-23

  Claes Eliasson
haha, missär (hurfan stavar man det... hjärnsläpp) till tusen! skitbra!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez