Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kulen dag


Men vad gör väl det då solen

skiner bortom grå himmelsgrund   

och livet är varmare än det någonsin

varit på lustfylld vandring i kärlek som

lyser upp skuggor och skingrar molnen.    



Fånga livet med ett leende i lyckan 

och med tårar i såväl innerlig glädje

som sorg och känn efter i hjärtat

din egen borg, känn efter med liv och

lust i ditt inre det är i sanning kärlek.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 616 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-05-15 20:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så stark! Applåd!
2008-06-13

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-01

  Night Soul Woman
Kärleksfyllda ord som skapar fin poesi:)
Tack för läsningen! *applåd*
2008-05-21

  Marita Walldén
Ja vad gör det omkring oss egentligen? Det viktigaste är det som sker inom oss, det är bestående. En solig dag försvinner bland de andra, men en dag fylld av kärlek lever vi länge på.
Tack för vaker och innehålls rik dikt med stor lärdom. Håller fullständigt med!
2008-05-17

  charlotte hedendahl
Fin , kärleksfull poesi !Gillas!
2008-05-16

    sunnanvind
Känner kärlekens starka kraft att kunna skingra orosmoln och dylikt....mycket fint om *Undret kärleken*
2008-05-16

    GaiaKaja
känslan av kärlek! yes. på riktigt känna(sig själv leva)!
2008-05-16

  Carola Zettergren
Mycket vacker poesi!Grattis till placeringen!!!
2008-05-15

  Lyckohäxan Enediel
Åååh en väldigt glad och kärleksfullt komponerad dikt det här!
Känner värmen i raderna och tametusan det smittar :)
2008-05-15

    Birgitta Wallgren
Vackert formulerat, värd att vara bland de fem läsvärda!!
2008-05-15

  * Ammi *
vackert poesi, ja vad gör väl det om dagen är kulen, har vi kärlek i hjärtat så är det så varmt ändå ..
2008-05-15

  aol
stark vacker ömsint kärleksfull poesi
blev så berörd
2008-05-15

    ej medlem längre
Väldigt vackert och ömt skrivet om äkta kärlek för så är det ju!!:)))
2008-05-15

    Lindizz
så innerligt vackert och fint förmedlat skrivet. Tack för fin läsning.
2008-05-15

  Havsbris
bättre kunde inte någon
beskriva eller förklara
mening med kärleken
i livet ;o)

en borg ja, var man skydda
den man älska och våra
egna känslor, för att kunna
använda dem när man vill
och behöver...;o)

Extra!!!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi