Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se ut genom fönstret en morgon i maj och se snö.........


VAD ÄR DET JAG SER?

Vaknar tidigt ute är det mulet
regnet hänger i luften

Ser ut genom fönstret,ser ut
över parkeringen,ser på bilarna
som står där

Nu när jag står och ser ut genom
fönstret,vill jag helst krypa ner
i sängen igen

Vad är det jag ser,jo bilarna
är fulla av snö

Fy och usch säger jag högt
för mig själv

Det är plusgrader så snön
försvinner fort,kallt är det
inte många plusgrader

Tänker tillbaka på förra fredagen,
då vädret var så härligt,rena
sommar värmen

Kanske bra det inte är så varmt,
när jag ska resa bort över helgen,
och det i bilen inte blir så varmt

Resa bort känna lugnet och stillheten,
glömma allt gnäll och klagande, på allt
och alla här i vårt hyreshus

Hämta nya krafter få träffa andra
människor,njuta av trevligt sällskap

Tillsammans med andra få se nya
platser nya miljöer,det ska bli så
underbart skönt

anits 16 maj 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-16 08:21



Bookmark and Share


  Maria T
Va härligt att få resa bort ett tag
hämta nya krafter, träffa andra
människor. Jag önskar trevlig resa
2008-05-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja vädret gör som det
vill... Härligt att få resa
bort och ut, få se något
nytt, komma hem som
förbytt! Trevlig resa!
Fint skrivet och berättat!
********************
2008-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Du kommer att återvända vederkvickt och hugsvalad.
2008-05-16

  stefan.g
Vilka kontraster....I denna stund då jag blickar ut mot havet speglar sig reflexer i den vårljumna för sommar vinden mot himmelen. Jag hoppas att ni snart får möta det jag i denna sköna morgon har framför mig.
2008-05-16

    sunnanvind
lycka till med din lilla semester!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP