Förändringar kan vara bra och nödvändiga men är det inte alltid

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förändringar kan vara bra och nödvändiga men är det inte alltid




Förändringens vind

senryu 

 

Allting har ett pris

utanförskap kanske är

förändringspriset




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-16 09:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"En själ som i tystnaden har mod att blicka in i sig själv och där taga sitt mått, den vet, att endast ett är stort och väsentligt: Att växa\". Ellen Key
Applåd!
2008-05-18

  Michaela Dutius
Nej inte alltidär förändringar bra-
2008-05-17

  Ilona _L
vilket pris sen...
Jag håller med dig Ewa-Britt.
Det är bra att påminna sig själv om att låta allt komma till sig.
Nu påminde du mig! Tack!
Brukar tänka på Beatles låten \"Let it be\".
Den är bra att affirmera till!
2008-05-16

  charlotte hedendahl
Tänkvärt!
2008-05-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det vara
men då sägs det
att en annan dörr
öppnas bara, så
det gäller att beredd
hela tiden, bara, vara... .. .
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP