Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om saker som går oss förbi...


Vad hände?

Inte visste väl jag
kunde inte ana
att varje dag
blev en vana

Det jag skulle gjort
skulle presterat
ett spelat kort
degenererat

Ta ett stadigt tag
håll tillfället hårt
för en dag
blir allt för svårt




Fri vers av Edrik
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik