Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träffade en väninna igår som jag känt sedan första klass.


Underbara väninnor

Gamla vänner
sådana som man riktigt känner

Det är några få
som kan få mitt hjärta att slå

Oavsett hur länge det går
mellan träffar vi förstår

Genom en blick eller gest
ni är helt enkelt bäst

Jag är så glad för att ni finns
ni härliga goa underbara kvinns




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-17 10:13



Bookmark and Share


  aol
vackert om dina vänner
2008-05-17

  Gronia
Vilken fin hyllning till dom!
2008-05-17

  friheten
Sådan vänner betyder mycket. Glad för din skull
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt