Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eine wünderschönes wiedersehen???


Fundering

sluter mina ögon

fantiserar

underbara drömmar

 

undrar om du

fantiserar

lika ljuvliga drömmar

 

hur ska vårt möte

överleva

våra drömda möten

 

 

 




Fri vers av desperado
Läst 540 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-17 13:31



Bookmark and Share


  papessa
fin fundering över drömmar och kanske förväntningar som inte uppfylls, men att få fantisera.....
2008-08-13

    Louvisa
Vad vore livet utan längtan, utan drömmar... tråkigt!
Vågar du låta verkligheten överträffa drömmen om drömmarna kan bli verklighet?
.....och du förstår verkligen vad jag menar...
Snyggt fångat och reflekterat!
2008-05-18

    Bodil Sandberg
Så underbart underbart fin poesi...och ibland KAN verkligheten visa sig bli nääästan ljuv som drömmen
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado