Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


Vintertida stavelser i maj


Svider vind mot nord
sol mot isblå sommartid

frosten biter maj




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2008-05-18 09:05



Bookmark and Share


    Glittra G
Vackert! Grattis till redaktionsvalet! Det är du sååååå värd!
2008-05-19

  Lena Krantz VIP
Aj aj, inte skall väl frosten bita i maj, fast i år kanske den gör det!
2008-05-18

  Carola Zettergren
Aj så vackert!!!
2008-05-18

  -Ulla Tilemo- VIP
En bitande text! Så kallt det blir när det blir vinter i maj!
2008-05-18

  drakbruden VIP
Aj så bitande vackert!!
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder