Om en dag som igår gick att ha till något mer
än en transportsträcka till dagen idag
Då hoppas jag att få syn på det

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en dag som igår gick att ha till något mer
än en transportsträcka till dagen idag
Då hoppas jag att få syn på det




Sönder

 

Hur jag än
försöker
kan
jag

inte se något annat

än
allt
som
har gått

sönder inombords

Hur man gör
för att
foga
ihop

skärvorna till något är

min
stora
fråga och
förstår att

min otålighet över att

smärtan aldrig
får något
slut
är

vad jag brottas med

nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-18 10:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Livet är och förblir gåtan, inför vilket tanken stannar och varifrån den utgår, den största, ja den enda gåtan\"
\"Leva är att övervinna motstånd, och att övervinna motstånd\"
Ellen Key
2008-05-18

  Michaela Dutius
Smärtan är outhärdlihg ,edam den pågår- omöjlig att se någon mening i.
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP