Får man verkligen lov att kalla
människor som är sjukskrivna för utanförskapet
Är det förenligt med MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får man verkligen lov att kalla
människor som är sjukskrivna för utanförskapet
Är det förenligt med MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER




Utanförskapet

senryu 

 

 

De tärande har

bildat ett nytt parti nu

UTANFÖRSKAPET




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-18 15:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Michaela här till 100%
2008-05-20

  Michaela Dutius
Nej det är inte förenligt med mänskliga rättigheter- men politik är sällan mänsklig
2008-05-18

  jardan
lämnnar in medlemsansökan !
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP