Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det kännas ibland.. :/


Jag vill, jag orkar inte

Jag vill,
jag orkar inte.

Jag hoppas,
jag tror inte.

Jag önskar,
jag vågar inte.

Jag gråter,
jag ler inte.

Jag undrar,
blundar,
vaknar någon annanstans.

Jag drömmer,
glömmer,
vet ingenting.

Jag funderar,
kapitulerar,
ger upp alltihop.




Fri vers av Gustav Sjökvist
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-19 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Sjökvist