Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skulle gärna riva dom gamla garagen,byta ut dom mot nya och vackrare,men det är inte mitt problem


DOM ÄR INTE VACKRA

Jag ser ut genom mitt köksfönster
ser på garagen på andra sidan vägen

Dom står där i långa rader,med sina
platta tak

Vackra är dom inte,ser jag länge på dom
tycker jag det ser ut som taken snart
faller ner

Faller ner över bilarna,som kanske står
där inne idag

Den grå plåten på taken,de gröna dörrarna,
längs sidorna ska färgen vara röd,den
kan man bara ana,så urblekt den är

Ett tag var min tanke,att ha bilen där
vore nog bra,blev avrådd av andra,som
hade sina bilar där

Garage är det visst inte,utan carport
med dörrar,till varje bilplats,men väggar
mellan varje bil plats finns inte

Jag tänker på alla dom,som sina stora
vackra bilar har där,förvarar dom inne
i detta så kallade garage på vintern

Tänk om taket rasar in,när stora mängder
snö,på vintern ligger där på dom platta
taken

Dom är inte vackra garagen,som står
där på andra sidan vägen,ingen vacker
utsikt från fönstren i vårat hyreshus

anits 19 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-19 13:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppas ni får nya, fina garage.
Ruckel är en pina.
Hälsningar,
Larz
2008-05-19

  Sladjana Zubcevic
F I N T!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP