Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uhm... slumpmässiga tankar lösryckta ur mitt undermedvetna... Kommentarer uppskattas! :)


Allt det onda vara bara en dröm

Man faller ner i kaninhålet,
du drömmer drömmar om att stå på bålet.

Brinn, brinn, tills allt blir grönt!
Brinn, brinn, visst är det skönt?!

Spring, spring, bort från allting!
Spring, spring, känn de onda ordens sting!!

De jagar ner dig i kaninhålet,
du vaknar yrvaket i soljuset.

Vakna, vakna, ta ett djupt andetag och glöm.
Vakna, vakna, allt det hemska var bara en dröm.




Fri vers av Gustav Sjökvist
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Sjökvist