Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ut...


Jag vill skrika

jag vill gråta

jag vill skratta


jag vill njuta


från magens djupaste rum


jag vill andas häftigt

när musklerna spänner hårt

och släpper


jag vill känna urkraften

ta min kropp

i besittning




Fri vers av livsdans
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-19 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans