Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kära far som berättade historier från förr


Botemedel mot svartsjuka

Om du är svartsjuk

ska du sätta en svart katt

på en stol i köket

springa runt stolen

tills katten blir svettig

Då är också svartsjukan borta




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 09:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehehehee fröjdefull historia..springa runt katta på stolen..har ingen katt..så då får jag väl sätte vovvan där istället..om sjukan skulle falle på!
2008-05-20

  korpfjäder
Den huskuren berättar, att svartsjuka inte kunde botas... undrar om det är så man tänker nuförtiden också. Att det är något man bara ska lägga ner en massa energi på att låtsas behandla.
Roligt att läsa en gammal tradering!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt