Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det i mina ådror?

Vad är det som susar genom mina vener?

Det spritter och hoppar, får hjärtat att slå dubbelslag!

Jag undrar om det sitter i mina gener?

Skulle kunna springa upp för Mt. Everest utan att bli svag!



Krutrök och susande kulor

Död och liv i en virvlande dröm

En dröm om frihet, rättvisa och romantiserad glamour

Intelektuella debatter och sociala frågor i en strid ström



Det är revolutionen som pulserar i mina ådror

Det är hoppet om rättvisa så får mitt hjärta att slå

Det är motståndet mot normer och förtryck som håller mig vid liv,
jag denna lillebror!

Styrka jag inte känt tidigare stärker muskler och övertygelse,
Med detta ber jag att ödmjukt få säga;
Hejdå!




Fri vers av Sergej
Läst 686 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej