Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se bilden "Tyrannosapien" som ligger bakom dikten under "Nytt" bland mina utställningar.


Kvalitetstid

 

"Ge fan i mig!"

 

röt han reflexmässigt

när sonen smög upp bakom hans rygg

för att ge honom en kram




Fri vers av Thomas Strandberg
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-06-27 18:55



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
gör ont ju...som f-n! en otroligt stark bild...sitter kvar på näthinnan...länge

*mumlar för mig själv...tyrannosapiens ett släkte man undrar över...*
2005-06-27

  Hans w-art Westlund VIP
...reptilhjärnan är ibland snabbare än tanken... mycket passande bild...
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Strandberg
Thomas Strandberg