Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill så gärna kunna sitta och njuta på min balkong,slippa all rök lukt


NÄR NATTEN BLIR MORGON

Det är tidig morgon
när jag ser ut genom fönstret
ligger dimman tät

Det är alldeles mjölkvitt
men genom dimmslöjorna,
kan jag ana solen

Hoppas det blir en vacker dag,
har en längtan att kunna sitta
på min balkong en stund,med
en kopp kaffe

Njuta av de vackra vyerna,som
kan anas genom den skira grönskan,
det sitter jag här och drömmer om,
nu när natten blivit morgon

En önskan om lugn och ro,njuta
av mina penseer,dra in alla dofter

Med block och penna,sitta och
njuta skriva ner det jag ser och
hör

Om min önskan och längtan blir
sann, det står än så länge skrivit
i stjärnorna

Hoppet finns hos mig,en önskan
om att slippa rök lukten från min
granne är stor

Idag kanske han följer sin kvinna
hem,då får jag passa på,att sitta
och njuta av allt det vackra,som
naturen erbjuder

Hoppet är det sista som överger
mig,så är min känsla denna morgon,
hoppet att få en stunds lugn och ro
på min balkong,och solen att den ska
skina och ge värme

anits 21 maj 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-21 07:46



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Tunga pass
Behöva sitta och vänta på att den sura gubben ska gå iväg med gumman för att få sig en chans att få njuta en stund på balkongen
Du har mitt största medlidande
Ärligt talat
Lite roligt faktiskt i all bedrövelse

Kramar på dig
2008-05-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
För den, som röker
tycks inte veta att
röken, sig till andra
söker, och den dom
så söker! Knepigt!
Jag hoppas Du
slipper den!
2008-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Önskar dig en dim- och rökfri dag.
I Gävle ligger dimman än så länge tät.
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP