Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att veta känna att ha en tro som bär genom allt,det är lycka för mig


ATT VETA

Att veta

Att känna

Att allt är rätt

Att min tro bär

Att den stannar kvar

Att Du inte överger

Att jag känner Din närhet

Att veta att Du finns där

Att Du ser mig,följer mina
steg,när Du ser att jag trampar
snett,då är Du där med din närvaro,
leder mig rätt

Är så glad,att jag har Dig och
tron, som för mig närmare Dig för
varje dag

Du har varit min hjälpare,min räddare
genom livet,utan Dig har jag inte varit
den jag är dag

Min lycka är stor,när jag känner Din
närhet,veta att Du ser och hör mig,när
jag ropar till Dig

Med hela mitt hjärta,hela min själ tackar
jag för att få vara Ditt barn,nu och för alltid

anits 21 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-21 08:11



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken lycka du beskriver
Att ha en tro som bär
2008-05-21

    Ken Cassel
Gillas

Kram
2008-05-21

  Nostalgia for Infinity
En närhet som alldeles för få får uppleva. Vackert. Jag skriver under på det helhjärtat.
Finns så mycket däri att det är svårt att sätta ord på det, men denna tackbön och hälsning kändes som den kom nära.
2008-05-21

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Precis, amen! En väldigt fin tackbön som värmer min själ. Blir glad! Hälsar vännen fredrik
2008-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Härligt skrivet!

Hebr 11:1
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP