Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Silvertejp\" syftar på när min flickvän sa att hon \"lagade mitt hjärta med silvertejp\" efter ett bråk. Kommenterarer går till att mata mina nya dikter! :)


Känslorna spelar

Känslorna spelar,
det finns inget som helar.

Silvertejp så glänsande,
omständigheter så hämmande.
Varför är världen svart?
Kom hit, jaga bort denna natt.

Hittar inget jag begriper,
på alla fyra jag kryper.
En besegrad själ,
en träffad Akilles-häl.

Förlorade tankar som inte kommer fram,
ensamma ord som inte väger ett gram.
Meningar utan tyngd,
fulla av svek och synd.

Stapplande åsikter utan grund,
allt faller i nästa stund.
Ingen av oss vet någonting,
vi löper fortfarande i samma ring.

Förvirrad poesi hittar vägen ut,
snart tar kreativiteten slut.
Ett utdraget rop på hjälp,
Ett hjärta av din värme smält.

Silvertejp så glänsande,
omständigheter så hämmande.
En tår och ett svagt skratt,
kom hit, håll mig denna natt.




Fri vers av Gustav Sjökvist
Läst 564 gånger
Publicerad 2008-05-21 09:00



Bookmark and Share


    ~maria~
sött:) skönt flyt igenom texten
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Sjökvist