Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elände...

 

Satt på ett fik igår, hade joggat en sväng, ramlade bara in för en dricka.
Där satt ett gäng på tre, stirrade tomt ut i luften med blanka ögon.
Det var helt surrealistiskt.
Plötsligt befann jag mig i en dokumentär på SVT.
En sån där där människor pratar långsamt, tittar ut genom fönstret onormalt ofta och länge, kupar händerna runt en tekopp, suckar och bär på enorm smärta, tomhet och saknad.


Jag har sett dem många gånger förut, dessa tre, glidandes längs gatorna. Ger intrycket av att försöka vända ut och in på sig själva för att slippa beblandas med den hemska omvärlden. Elände!


Herregud, ryck upp er!
 

Finns inget värre än folk som tycker synd om sig själva.
Jävla subkultur med hänga läpp och tycka att livet är skit.
Ledsen pop, sorgkläder... "låt oss hålla händer och röka ihjäl oss, det är ju så vackert att se livet "gå upp i rök".

 

Hur kan man välja att ha en image att se olycklig ut?

 

Tyder på att man är lågintelligent i min bok.

 

 

 




Övriga genrer av Della K
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-21 10:16



Bookmark and Share


  Burn
Jag ska försöka hålla intelligensnivån uppe...:)
2008-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Är det äkta är det OK. Värre är det när det blir en uniform och ett mode som affärsmän håvar in pengar på.
Så blev det med punken, som jag själv kommer från.
2008-05-22

  Kalle.O
Det är kanske inte så lätt för alla...,men jag håller med om att vissa kanske inte ens anstränger sig för att försöka göra det bättre och då är det inte ett dugg synd om dom...
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K