Till min lillasyster Ebba på hennes 22-års dag.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min lillasyster Ebba på hennes 22-års dag.




Lilla stora älskade.

Jag hoppas att du förstår hur vacker du är.

Hur värme sprids där du andas.

Hur du lyser upp den allra mörkaste plats med ditt inre ljus.

Hur du målar vägen där du går med alla färger som är du.

100-tals nyanser av rosa.

Vi vaggas mjukt och sveps med av de ljuva tonerna från din röst.

Skrattar när du skrattar.  Gråter när du gråter.

Förundras över hur allt som är så svårt för oss andra...

för dig bara ter sig naturligt.

Vid slutet av dagen...

Vi är så glada...

att dela ditt liv.

 

och att du är en av oss.

 

 

 

 

 




Fri vers av Della K
Läst 841 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-03 16:05



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vad fint skrivet.
Livet när det är som vackrast!
2008-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Ännu en fantastisk hyllning!
Denna person måste verkligen känna sig omhuldad och bejakad.
2008-07-03

  Ronny Berk
en så behagfullt tilltalande hyllnings poesi... finsaker och vackerheter...ja...
2008-07-03

  lyckeli
Allt du skrev beskriver mina känslor för min syster-yster... Tänker ta mig friheten att låna!
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K