Min plats på toppen...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats på toppen...




Insikter och utsikter

 

Vilt hjärta utan återvändo på plats vid fönster

Hon reser med sina drömmar ovan molnen

Instängd med ändlösa utsikter

Där det bara finns raksträcka

Inga avtagsvägar

Inga korsningar

Inget skymmer det landskap hon har inom sig

 

Gin 'n tonic i första klass

Sätet bakfällt

Själen utanför rutan

Redan långt före

 

Vinkar som hon kastar sig handlöst ut i det stora

Det öppna

Det okända

Skall hon flyga eller falla mot sin undergång?

 

I det undermedvetna kan hon höra dem hurra

"Det är du nu!"

"Du som gäller!"

"Bred ut dina vingar!"

 

Ensam, på väg till det stora landet

 

inuti.

 

 

 




Fri vers av Della K
Läst 954 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-07-19 09:29



Bookmark and Share


  Albert
mmmm... det sora landet... ja, det är en enkel men riktigt bra tanke

tycker jag
2008-11-12

    deb8
Underbar text om de där stora ögonblicken i livet när man väljer att gå rakt fram, utvecklas, ta chansen utan att vända sig om...
som det pirrar i en och det får du verkligen fram här...det låter fabulöst att sväva i första klass däruppe bland molnen till det stora äpplet kankse wow! Karriären och livet väntar!!!
2008-11-10

  Staffan Welroos VIP
viktigt med inre resor! Och så miljövänligt sen! =)

Bra poetat!
/S
2008-10-31

  Lejonhjärtas poesi
Stark frihetskänsla och många insikter på denna livsresa.
2008-10-16

  noname_realmind
WOW - den här rymmer mycket mer än man tror vid första anblicken. En dikt man vill läsa många gånger... den har ENERGI... Du är bra tjejen!!

"Ensam
på väg till det stora landet
inuti"
- suveränt uttryckt, fattar precis!

Så klart att hon flyger och inte faller!! :-)))
2008-07-20

    Maria Malm
Livets resa med både utsikt och insikter..snyggt..
2008-07-20

  Shininkagemusha
Avslutningen är bäst.
2008-07-20

  jasminflowa
sweet, låter som en inre resa..
2008-07-19

    Gerard
Det låter som det bästa med att resa
2008-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Inuti har man ett större land än de som finns utanför.

Underbart äventyrlig och inspirerande dikt.
2008-07-19

  lyckeli
Skriven med klass och tanke...tycker om...och blir ressugen..igen...
2008-07-19

  Janis Karlsson
Välskriven och vacker . Gillar slutstrofen skarpt, på väg mot nya insikter.
2008-07-19

  genni VIP
Egen bra stil på dikten, gillar även bilden.
2008-07-19

  Kalle.O
Svävande poesi:)
Vackert!
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K