Det var mitt smeknamn ett tag... Förklaring var onödig... :)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var mitt smeknamn ett tag... Förklaring var onödig... :)


La Illusionista

 

Han, som inte fanns

Hon, som inte var hans

De, som inte hade någon chans

 

 




Fri vers av Della K
Läst 1553 gånger och applåderad av 67 personer
Publicerad 2008-10-13 10:24



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Coolt
2017-01-11

  Larra
Någon stans
2012-12-03

  coffe
starka är orden, sanningen är floden.c
2009-10-12

  HQ
Bilden är magisk och texten känns så rätt.
En tankekedja som jag känner igen mig i,
vackert!
2009-07-21

    Melona
bilden är fantastisk, som en saga
och texten är skört fin...
2008-12-30

  Arcadia1
Sorgligt men vackert ändå!
2008-12-03

  Gunilla VIP
Den var bra!
2008-11-11

  madinsane
åh, vilken vacker bild.. ja, nu är det ju inte bilden man ska kommentera utan texten, som gör sig STRÅLANDE till bilden ;)
2008-11-10

  Haugen
Shit! Jävlar va bra du va! :O
2008-11-07

  papessa
väldigt tilltalande text..
2008-11-01

  Johan Bergstjärna VIP
men JAG då!!! : )
2008-10-31

    vemod
bra!!:)
2008-10-27

    Anonym skrivare
känner igen mig...
2008-10-26

  Mats Henricson
Speciell !!!!!!!
2008-10-24

  MotherBitch
mmmmmm...
2008-10-24

  Maria T
inte, inte, inte
2008-10-22

  artonsekunder
Åh så bra! Det går rysningar över hela kroppen och jag känner igen mig!
2008-10-21

    ej medlem längre
Dynamiskt!
2008-10-21

  DanSan
***************************

Jepp så är det många gånger i möten
men man får göra det bästa av
situationen - - - -

Kort lycka är ändå en form av lycka!

*APPLÅDER*


***************************
2008-10-19

  Njord
Kul!
Känner igen mina egna tankar i din dikt
2008-10-18

  Rude Billy
skitbra och lätt att känna igen..tyvärr
2008-10-17

  R.R.R.
Snyggt och Omöjligt.
2008-10-17

  Lejonhjärtas poesi
Dessa längtansdrömmar som inte infrias och aldrig fick chansen att förverkligas så tolkar jag detta vackra alster för kvällen, måhända helgalet men ändock en tolkning.
2008-10-16

  berxper
Kan tolkas på flera sätt.
kanske en omöjlig kärleksdröm.
En drömmarnas man i fantasin...
Eller verklig...
Snyggt!
2008-10-16

  Isla Estrecho
Kort, koncist och kompetent!
2008-10-15

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-10-15

  Inkarasilas
Pompompom, en slägga träffade mig i huvudet!
Omprövar den med bilderna som dök upp här inne och det är fan magnifikt.
2008-10-15

  Lilla My* VIP
Få ord men tungt innehåll!
2008-10-15

  Ilona _L
Så sparsmakat och läckert skrivet.
2008-10-15

  Bodil Sandberg
Fantastiskt tragiskt men snyggt.. med den klurigaste penna !!!
2008-10-15

  Regular
mot alla odds...
Bra skrivet
applåd
2008-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Då skall det verkligen till trolleri...
Eller ett mirakel.

Genialt skrivet och formulerat!
2008-10-13

  Nova-Liv
säger allt, och på samma gång, inget alls. vackert
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K