Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få känna glädje, känna att livet är till också för mig


GLÄDJE

Glädjen börjar finnas hos mig
en glädje, jag längtat efter så länge,
att få känna,hur den spirar inom mig

Ljuset våren allt som börjar växa och gro,
ger mig ny energi nya möjligheter

Glädjen jag känner inom mig, gör så att
orden bara bubblar, vill komma ut komma
på pränt, vill bli en text en dikt

Min glädje gör att jag kommer närmare,
närmare andra människor,törs säga det
jag förr drog mig för att säga, min mening
min åsikt

Stärkt till kropp och själ,vet och känner
jag,det finns uppgifter också för mig,ta
till vara det positiva

Försöka sluta tänka negativa tankar,
sluta lyssna på alla som tycker, att det
mesta jag gör är fel,väldigt konstigt och
underligt

Glädjen idag visste inga gränser,mina
tårar rann innan jag öppnat paketet

Paketet jag väntat och väntat på,så
länge,andäktigt öppnade jag det,där
var den Antologin,som jag är så glad
att få vara med i

Jag har läst och läst,både mina och
alla andras dikter, som finns med
i den,glägjen känns i hela kroppen,
i själen i hjärtat

Min glädje vill jag behålla,inte tappa
taget utan kämpa för det jag har,den
här glädjen får ingen ta ifrån mig

Med min Faders hjälp,och dom som
liksom jag tror på Honom,är min livlina
till glädjen och till livet

anits 21 maj 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-21 12:46



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Vilket underbart glädjeutbrott!
Det fina med glädje är
att ju mer man ger
desto mer får man...
2008-05-21

  Maria T
Grattis till antologin.
Jag förstår att du är glad
2008-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Gratulerar!
Den glädjen unnar vi allesammans vår egen hembygdspoetissa.
2008-05-21

    sunnanvind
Grattis!!! Visst är det härligt att få det där paketet med boken! Man blir så stolt o glad!
2008-05-21

  Elaine.S VIP
Grattis till antologin som du medverkar i...och tack för glädjen du delar med dig av..
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP